Vilkår & betingelser

Dette er salgsbetingelsene. Klikk her for å lese om personvern.

1. Generelt

www.nicolaiwillumsen.no er eid og drevet av NSW Media Nicolai Solbakk Willumsen, organisasjonsnummer 916821417. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av foretaket og kan ikke kopieres uten tillatelse.

Salgsbetingelsene gjelder for salg av varer på nicolaiwillumsen.no til forbrukere.

Selger er: NSW Media Nicolai Solbakk Willumsen

Kjøper er: Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg (og tilsvarende benyttes betegnelser som din eller ditt).

Nicolaiwillumsen.no: Selve nettbutikken/plattformen som er knyttet til domenet www.nicolaiwillumsen.no

På Nicolaiwillumsen.no kan du kjøpe varer direkte av selger. For å utføre kjøp må du akseptere vilkårene i denne avtalen, og følge disse i sin helhet.

De relevante salgbetingelsene vil sammen med din bestilling og bestillingsbekreftelse, utgjøre et samlet avtalegrunnlag for kjøpet.

Jeg leverer kun i Norge.

Nicolaiwillumsen.no vil ta betalt for varer med mva.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.
Du finner disse lovene på https://lovdata.no/.

2. Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere avtalens pkt. 7.

Jeg forbeholder meg retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt vare vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Hvis ikke et alternativt produkt er tilstrekkelig for deg, får du pengene utbetalt tilbake på konto.

3. Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), og er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før fullføring av en bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, m.m.

4.1 Betaling

Betaling skjer ved den valgte betalingsmetoden i kassen. Betalingsmåten er levert av Bambora sammen med partnere. I tillegg kan PayPal brukes. 

4.2 Kortbetaling

Bambora Online Checkout: Korbetaling akseptert av Visa, MasterCard og Maestro. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte.

PayPal: Paypal benyttes på verdens største nettmarkedsplasser og er en sikker partner. Du behøver ikke være PayPal-medlem for å benytte betalingsløsningen.

Ved å bruke disse betalingsmetodene, er dataen din trygg. Dette betyr at betalingen ikke foregår på våre nettsider og at dine kredittkortopplysninger ikke lagres hos oss. Les mer om personvern.

4.3 Vipps

Betaling med VIPPS leveres av Bambora. Dette gjøres gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID, og er en enkel måte å betale på uten å måtte oppgi kredittkortopplysninger.

5.1 Produksjon

Bildene blir produsert i samarbeid med Japan Photo, og er skandinavias største fotobutikk, og eies av CEWE Norge AS. Takket være en god avtale mellom NSW Media og Japan Photo som reduserer produksjonskostnadene, kan jeg tilby billigere priser til kunder.

5.1 Leveringsmetoder

Varene leveres av CEWE Norge AS med Bring.

5.2 Leveringstid

Ordrer blir behandlet samme dag, unntatt i helgene, der ordrer blir behandlet første arbeidsdag. Leveringstid vil være mellom 7-14 dager, avhengig av sesong og ditt bosted. Leveransen skjer direkte til den adressen du har angitt ved bestilling.

5.2 Skadede varer og klager

Når du får dine varer, er det viktig å sjekke at varene ikke er skadet eller defekt. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte meg så snart som mulig via e-post til kontakt@nicolaiwillumsen.no for videre instruksjoner.

6. Opphavsrett

Når du bestiller et bildeprodukt, kjøper du en ekte fysisk kopi av produktet.  Du kan ikke skanne, duplisere, kopiere, selge, publisere eller utnytte produktet på noen måte. Du vil eie printen, men ikke rettighetene til det originale bildet.

7. Angrerett

Du som kjøper kan velge å angre kjøpet innen 14 dager, i henhold til angrerettloven.

Vedlagt i ordrebekreftelsen, følger det angrerett-skjema i PDF-format.

Du kan returnere det du har handlet uten å oppgi noen grunn. Det er en forutsetning at varen ikke er brukt og at den returneres i original emballasje, slik at varen fremstår som da den ble mottatt.
Dersom du ønsker å returnere en vare til oss må du selv betale returkostnaden, og du må legge ved angreskjemaet. Du må ha fyllt ut feltet “Fylles ut av forbrukeren”.
Varene sendes med Posten til:
Nicolaiwillumsen.no v/ Nicolai Solbakk Willumsen
Lykkentreffveien 23 A
8400 Sortland

8. Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må kjøperen innen rimelig tid etter at han eller hun oppdager, eller burde ha oppdaget denne, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen.

Ved forsinkelse må krav rettes mot selger innen rimelig tid etter at leveringstiden er kommet og varen ikke er levert.

Reklamasjon kan skje senest to år etter
at kjøper overtok varen.

Alle kontakt vedrørende reklamasjon rettes mot selger:

E-post: kontakt@nicolaiwillumsen.no

//]]>